Afbeelding
Foto: TCB

Beuningse tafeltenniskampioenschappen

Algemeen

BEUNINGEN - Op zondag 27 november aanstaande organiseert de Beuningse Tafeltennisvereniging TCB de zevenendertigste editie van de Beuningse tafeltenniskampioenschappen. Een tafeltennistoernooi waarbij naast de geoefende speler, ook deelname mogelijk is voor de recreatieve speler.

Aan het toernooi kan worden deelgenomen door meisjes en jongens, dames en heren uit de gemeente Beuningen en omgeving, leden van de Maas en Waalse Tafeltennisbond, verenigingen uit de regio die zijn aangesloten bij de Nederlandse Tafeltennisbond en verenigingen van de Nijmeegse Bedrijfstafeltennisfederatie. De organisatoren streven weer naar een deelnemersveld van ongeveer 200 meisjes, jongens, dames en heren. De minimale leeftijd voor deelname is 9 jaar.

Het toernooi is zowel bij de junioren als senioren verdeeld in diverse klassen van speelsterkte en wordt middels het meerkampsysteem gespeeld op ruim dertig tafels. Het toernooi gaat van start met plaatsingsrondes. Hierna gaan de sterksten door naar de winnaarsronde en de overigen naar de verliezersronde. De kampioenschappen worden gehouden in sporthal de Tinnegieter en beginnen om 9.00 uur. De diverse finales starten om 15.30 uur en zullen tot ongeveer 17.30 uur duren. Voor opgave en informatie: www.tcb-beuningen.nl, tel. 024-6773145 (Hans Crans) of tel. 024-3567049 (Jan van Elst)