Clubvoetbaldagen bij Roda '28

Algemeen

WINSSEN - Heerlijk voetballen op de velden van Roda '28 kan tijdens de Clubvoetbaldagen in de herfstvakantie. Gedurende drie dagen kunnen jonge voetballers meedoen aan leuke activiteiten. 

De inschrijving is open voor alle spelers van 6 tot en met 13 jaar. Je hoeft geen lid te zijn van Roda '28. Dat maakt deze dagen extra leuk voor je. Want je ziet vast veel bekenden uit de buurt, school en van andere clubs. De Clubvoetbaldagen bieden een speciaal trainingsprogramma, dat heel anders is dan wat je gewend bent. Veel variatie, partijtjes, meer en andere techniekoefeningen en een flinke vergroting van je balvaardigheid. De trainers zijn helemaal klaargestoomd om alles uit de trainingsvormen te halen. Zo heb je de beste combinatie van sport en plezier.

Elke dag is weer spannend en nieuw. Wat denk je van een doldwaze quiz met leuke prijzen? Word jij de winnaar van de penaltybokaal? Of ga jij naar huis met de hoofdprijs in de superbingo? Naast het voetbal dus veel kans op te gekke prijzen en daarbij maken we van de lunch natuurlijk een groot feest. En.... het unieke Clubvoetbaltenue is van jou. Om nog lang na te genieten van deze dagen ontvang je ook nog een vaantje en officieel certificaat.

De Clubvoetbaldagen vinden plaats van 25 tot en met 27 oktober. Voetballers zijn welkom tussen 9.00 en 17.00 uur. Deelname bedraagt 99 euro. Meer informatie: www.clubvoetbaldagen.nl.