Afbeelding

Moeizaam begin seizoen ISALA '77 recreanten dames 2

Algemeen

BENEDEN-LEEUWEN - Dinsdagavond 13 september stond voor het dames recreantenteam 2 van volleybalvereniging ISALA '77 uit Beneden-Leeuwen de eerste wedstrijd op het programma in de Maas en Waal competitie. Om 20.45 uur in een warme sportzaal van Kulturhus De Meent in Afferden tegen de dames van Blok '69 team 3. Of het nu door de warmte kwam - 31 graden overdag in september - of de spanning van de eerste wedstrijd lag, de eerste set ging niet echt goed van start.

Ria (76) ging als oudste lid van de vereniging mee als zevende reserve. De tweede set ging gelukkig beter voor de dames met het behalen van 19 punten. De derde set werd door de dames van Blok gewonnen. De vierde set kwamen de ISALA-dames echter weer sterk terug en het lukte hen om een aantal mooie ralleypunten te scoren. Met een eindstand van 25-21 wisten de dames van Blok '69 uit Afferden uiteindelijk de zege binnen te halen met 4 punten, dankzij een sneller, meer aanvallend en opbouwend spel.

ISALA '77 is een zeer toegankelijke vereniging voor volleyballers van alle leeftijden.Wie graag eens mee wil sporten kan voor meer informatie kijken op: www.isala77.nl. Wie het leuk vindt om een thuiswedstrijd van de recreanten te zien is eveneens van harte welkom. Het actuele speelschema is te vinden op de website.