Afbeelding

Zomeractiviteiten voor senioren in Beuningen

Algemeen

BEUNINGEN - De Vereniging van Senioren Beuningen organiseert deze zomer, samen met diverse andere organisaties, een gevarieerd aanbod van zomeractiviteiten. In een tijd dat veel kinderen, kleinkinderen en buren op vakantie gaan, zijn de zomeractiviteiten voor veel ouderen uit de gemeente een waardevolle invulling van de zomerperiode.

Vandaag gaat het zomerprogramma van start in de Lèghe Polder. Wethouder Jan Kersten zal hierbij aanwezig zijn. Hij roemt het initiatief van de seniorenvereniging, net als burgemeester Carol van Eert. 'Ik vind het mooi dat op deze wijze voor ouderen de mogelijkheid bestaat om samen met anderen actieve en gezellige activiteiten te kunnen ondernemen', aldus van Eert.

Op iedere werkdag tot en met woensdag 17 augustus worden er diverse activiteiten georganiseerd. Zo kunnen ouderen onder andere handwerken, deelnemen aan een historische wandeling, samen zingen, schilderen, bowlen, beeldhouwen, dansen en deelnemen aan een scootmobieltocht door het Rivierenland. Daarnaast staan er bedrijfsbezoeken en lezingen op het programma.