Machteld Walr
Machteld Walr Foto: John van Gelder

De Maas&Waler dat ben ik: Machteld Walraven

Algemeen

In de rubriek 'de Maas & Waler dat ben ik' maken we wekelijks kennis met een inwoner van deze regio. Wie zijn ze, wat doen ze en waarom wonen ze hier. Maar ook, wat zouden ze graag toevoegen aan de regio? En aan welke plek hebben zij bijzondere herinneringen? Het resultaat, bijzondere portretten van gewone mensen met een eigen verhaal. Deze week Machteld Walraven (20) uit Druten.

Een paar maanden geleden is Machteld Walraven op zichzelf gaan wonen. Ze heeft er voor gekozen om in Druten te blijven. 'Ik vind het een prettige omgeving, de mensen zijn gemoedelijk, nuchter en je weet wat je aan elkaar hebt' vertelt ze. Als mensen haar vragen waar ze zichzelf over vijf jaar ziet, dan weet ze hierop geen antwoord. Ze is na haar studie een paar maanden naar Australië geweest. Dat is heel goed bevallen en ze wil nog meer gaan reizen. 'Ik weet nu echt nog niet welke mensen ik dan ga ontmoeten en waar ik terecht zal komen. Als ik in Nederland blijf wonen, dan blijf ik in Maas en Waal,' zegt ze stellig.

Benieuwd naar de rest van Machteld's verhaal? Lees het in de papieren uitgave van de Maas & Waler van woensdag 3 augustus.