Foto: Ger Loeffen
Foto: Ger Loeffen

Lentefeesten Beuningen geslaagd

Algemeen

BEUNINGEN - Ondanks het frisse weer en een regenbui zijn de 48e Lentefeesten goed verlopen. Nieuw dit jaar was het muziekprogramma op de zaterdagmiddag. Ook Beuningen Got Talent, dit jaar in een ander jasje gestoken, was een succes.

Er viel jammer genoeg een enkele bui, maar desondanks werden de Lentefeesten ook dit jaar druk bezocht. Het nieuwe muziekprogramma op de zaterdagmiddag werd gekenmerkt door een Beunings tintje, met de band Waist of Time en The Beat goes on.

Kermis
De kermis op het Mauritsplein werd, volgens de organisatie, eveneens goed bezocht. Meer dan vijftig gezinnen die gebruik maken van de voedselbank hebben een erg leuke dag gehad. In samenwerking met de exploitanten heeft de organisatie deze gezinnen een leuke dag kunnen bezorgen.

Beuningen Got Talent
Zondag was er de vertrouwde braderie, met dit jaar een brocante fair. De organisatie heeft hierover veel complimenten mogen ontvangen. Behalve de braderie was er op de zondag ook Beuningen Got Talent. In verband met te weinig aanmeldingen werd het onderdeel aangepast; de aangemelde talenten kregen een breder podium geboden en mochten met meer nummers optreden. Ook waren er een aantal oud-winnaars aanwezig. Stefanie Mudder, één van de organisatoren: 'Dankzij de talenten en de aanwezigheid van oud-winnaars was het een goed gevulde en erg leuke, afwisselende show.'