Foto: Lentefeesten Beuningen
Foto: Lentefeesten Beuningen

Lentefeesten in centrum Beuningen

Algemeen

BEUNINGEN - Na een geslaagde editie van de Lentefeesten in 2015, waarbij de kermis voor het eerst op het Mauritsplein gesitueerd was, staan op 15, 16 en 17 april de Lentefeesten 2016 op het programma. Heel Beuningen en omgeving kan genieten van muziek op het Julianaplein, de kermis op het Mauritsplein en een braderie en activiteiten in het centrum van Beuningen.

De kermis opent op vrijdagmiddag om 15.00 uur, waarna jong en oud het hele weekend kan genieten van diverse attracties. De dertig meter hoge Booster is ook dit jaar weer het hoogtepunt. Vrijdagavond vanaf 20.00 uur kan men bij Café de Zaak terug in de tijd, met een jaren '70 en '80 party.

Muziek
De zaterdag staat in het teken van muziek en feest op het Julianaplein. De band Waste of Time zorgt voor rockmuziek van de bovenste plank. Het optreden begint om 14.00 uur. Ook The Beat Goes On is van de partij. Deze zeskoppige band speelt jaren '60 en '70 muziek. Het optreden begint om 17.30 uur.

Zondag is er een braderie met brocante markt. Er zijn diverse activiteiten, waaronder een stormbaan, tractoren en battle tanks. Motorclub Beuningen is aanwezig om bezoekers kennis te laten maken met de club. Dans- en zangtalent, muzikanten, grappenmakers en acteurs laten zien wat ze in huis hebben tijdens Beuningen Got Talent. Om 10.45 uur start het programma. Retro pop- en rockband The Fast Lane verzorgt het laatste optreden van dit weekend. Om 17.30 uur sluit de 48e editie van de Lentefeesten. Voor meer informatie en het hele programma zie www.lentefeestenbeuningen.nl.