Foto: Het Dijkmagazijn
Foto: Het Dijkmagazijn

Voorjaar bij Het Dijkmagazijn

Algemeen

BEUNINGEN - Het voorjaar heeft haar intrede gedaan, daarom zijn er bij Het Dijkmagazijn weer diverse activiteiten. Op zondag 17 april wordt afgetrapt met een voorjaarskatjestocht.

Een gids gaat met deelnemers op zoek naar wilgenkatjes, die in allerlei vormen bloeien. De wandeling start om 14.00 uur vanaf het Dijkmagazijn. Deelname bedraagt 3,50 euro, voor kinderen 2,50 euro. Om 10.30 uur wordt een oppeppende running en rustgevende Tai Chi sessie gegeven. Met 'Natuurlijk lopen' loopt u onder begeleiding van gecertificeerd running therapeut Hans Swartjes. Irma Soetekouw begeleidt de Tai Chi met 'Chi' wandelen. Deelname bedraagt 5 euro. Voor informatie en reserveringen voor Natuurlijk lopen: info@kcenc.nl. Voor informatie en reserveringen voor Tai Chi: info@irmasoetekouw.nl.


Woensdag 20 april kunnen kinderen bij Het Dijkmagazijn uilenballen uitpluizen. Met handige kaarten kunnen ze de botjes terugvinden. Deelname bedraagt 2,50 euro inclusief een drankje. Aanmelden via www.hetdijkmagazijn.nl.