Afbeelding
Foto: gemaakt door medewerker stratenmarkt

Hernense Stratenmarkt

zondag 9 juni 2024 10:00

De Hernense Stratenmarkt  is een grote braderie van minimaal 250 marktkramen die altijd plaats vindt op de 2e zondag in juni. Dit jaar op 9 juni van 10.00 tot 16.00 uur. 

Iedereen is dan van harte welkom om iets van zijn gading te vinden tussen alle koopwaar. Zo kunt u naar hartenlust snuffelen bij de rommelmarktkramen , een boek uitzoeken bij de vele boekenstands of een mooie plant scoren bij het plantengedeelte.

Bij kasteel Hernen zal de big band El Monte spelen en bij  het gemeenschapshuis de Mijlpaal is er natuurlijk ook muziek. Naast deze podia zullen in de straten van Hernen ook een aantal kleinere orkestjes/ koren spelen dus stil zal het zeker niet zijn. Wie er komen en wat er allemaal nog meer te beleven valt blijft nog even een verrassing, hou daarvoor de Facebookpagina of de site www.stratenmarkt.nl in de gaten.

Een klein tipje van de sluier kan al wel opgelicht worden: de scouting zal met demonstraties op het terrein voor kasteel Hernen aanwezig zijn. Wilt u zelf of uw kinderen iets avontuurlijks proberen dan kan dat onder goede begeleiding.

Voor de jongeren kinderen is er bij de Mijlpaal een kinderkermis.  

Altijd willen weten hoe schapen geschoren worden ook dat kan u zien op het terrein bij de Mijlpaal.

Zelf een kraam huren is ook weer mogelijk. De prijzen hiervoor zijn hetzelfde gebleven als vorig jaar, evenals de toegangsprijs van € 3,00 voor iedereen ouder dan 12 jaar. Parkeren is gratis. U kunt uzelf voor de kraamhuur aanmelden op de site www.stratenmarkt.nl.

Zet allemaal zondag 9 juni 2024 in uw agenda en kom kijken op de Hernense Stratenmarkt.   Laten we hopen op mooi weer dan hoeft u alleen een goed humeur mee te nemen!