Survivalrun Boven-Leeuwen.
Survivalrun Boven-Leeuwen. Foto: Dave Tromp

Survivalrun en Kidsrun Boven-Leeuwen

zondag 16 juni 2024 11:00

De voorbereidingen voor de zevenentwintigste editie van de Survivalrun zijn in volle gang. Op zondag 16 juni zal Boven-Leeuwen weer één groot survivalparcours zijn. Het parcours is ongeveer zeven kilometer lang en en telt meer dan vijftig hindernissen. Deelname kan individueel én als team.

De Survivalrun, die traditiegetrouw plaatsvindt op Vaderdag, is een recreatieve run voor iedereen vanaf 10 jaar. De route slingert rond en door het dorp. 

De deelnemers passeren onder andere weilanden, boerenerven, sloten, tuinen en verschillende plekken waar publiek geen toegang heeft. Onderweg zijn alle ingrediënten voor een prachtige uitdaging te vinden; van water tot modder en van rennen tot sjouwen, kruipen en slingeren.

Inschrijven

De eerste deelnemers vertrekken om 11.00 uur, de laatsten starten om uiterlijk 16.00 uur.
Inschrijven voor de Survivalrun is reeds mogelijk en kan via de website. Wacht hier niet te lang mee, benadrukt de organisatie. ‘Ervaring leert dat het deelnemersveld al tijdig volgeboekt is.’

Kidsrun

Aan het einde van de middag wordt in Park Groenewoud een Kidsrun georganiseerd voor kinderen tussen 7 en 10 jaar. Inschrijven voor deze categorie kan vanaf 8 mei tot op de dag zelf.

Meer informatie over beide runs is te vinden op de website.

Locatie