Een eerdere editie van Kasteelfeesten Wijchen.
Een eerdere editie van Kasteelfeesten Wijchen. Foto: Kasteelfeesten Wijchen

De Kasteelfeesten Wijchen: een feest voor iedereen

donderdag 9 mei 2024 20:00

WIJCHEN - De Kasteelfeesten zijn sinds 1982 een begrip in Wijchen. Het vierdaagse muziekevenement vindt traditiegetrouw plaats in het Hemelvaartsweekend. Dit jaar zijn de Kasteelfeesten van woensdag 8 mei tot en met zaterdag 11 mei en ook voor deze editie is er weer een fantastische line-up neergezet.

Ook dit jaar kan het publiek weer swingen op dancemuziek, keihard meezingen op de Foute Avond, dansen op bekende liedjes tijdens de Hollandse Avond en uit zijn dak gaan tijdens de Saturday Night Live. Daarnaast wordt uitgepakt met speciale themamiddagen voor senioren en voor kinderen. 

Programma

Op woensdag 8 mei wordt het muziekevenement afgetrapt met Dance @ the Castle, met optredens van onder meer ADF Samski, Cristian D, $hirak en Outsiders. 

Donderdag 9 mei
Op Hemelvaartsdag staat de Foute Avond op het programma. Het publiek kan deze avond keihard meezingen met de muziek van Bram, Stefan & Sean, Marco Kraats, Nakatomi, Vieze Jack en DJ Koen.

Vrijdag 10 mei
De Hollandse Avond, op vrijdag 10 mei, wordt dit jaar muzikaal ingevuld door onder meer Django Wagner, Lange Frans en John West.

Zaterdag 11 mei
Op de slotavond van het feestweekend zetten Dries Roelvink, Marco Schuitmaker, Session, DJ Maxx en DJ Koen de Wijchense feesttent op zijn kop, tijdens Saturday Night Live.

Voor het complete programma en het bestellen van kaarten, zie kfwijchen.nl.

Locatie