Afbeelding
Foto: Stichting Weefdraden

Themabijeenkomst Stichting Weefdraden

donderdag 23 mei 2024 19:30

DRUTEN - Stichting Weefdraden organiseert donderdag 23 mei de themabijeenkomst ‘Voor de Heb en de Hou’. Hoe ga je om met het blijvende verlies van gezondheid van jezelf of van je naaste is hierbij de centrale vraag. Aan de orde komen Chronisch Ziek, Levend Verlies, Palliatieve fase en Chronische Rouw.

Op het programma staat een lezing van hoofdgast Lenneke Vente. Zij is voormalig directeur corporate communicatie in het bedrijfsleven en inmiddels meer dan 15 jaar ervaringsdeskundige op het gebied van Chronisch ziekzijn/Levend Verlies. Vente is ook auteur van ‘De 10 onzichtbare jaren’, ‘Lichter Leven’ en de blog ‘Pillen en Prosecco’. 

Na afloop kunnen bezoekers napraten onder het genot van een drankje. Er is gelegenheid om de boeken van Lenneke Vente te kopen en te laten signeren. Ook is er informatie beschikbaar op en bij de nazorgtafel van diverse organisaties op het gebied van chronische ziekte, Levend Verlies en van Het Palliatief Netwerk Zuid-Gelderland.

De bijeenkomst is in Mamre en de Immanuelkerk, Kattenburg 59 te Druten. Vanaf 19.00 uur inloop met koffie en thee en om 19.30 uur inleiding en lezing ‘Lichter Leven’ door Lenneke Vente. Aanmelden kan via www.weefdraden.nl. De bijdrage in de kosten is vijf euro (inclusief 1 consumptie), contant te voldoen bij de entree of via een QR code ter plekke.

Locatie