Nieuw Talent Orkest en Slagwerkgroep
Nieuw Talent Orkest en Slagwerkgroep Foto: Muziekvereniging Kunst en Volharding

Nieuw Talent Orkest en Slagwerkgroep

zaterdag 6 april 2024 9:00

Ontdek het plezier van samen muziek maken.

Dit jaar organiseert Muziekvereniging Kunst en Volharding haar tweede editie van Nieuw Talent Orkest: Een uniek muziekproject voor volwassenen. In tien repetities laten we je ervaren hoe fantastisch het is om samen muziek te maken. Dit jaar starten er 2 projecten: je kunt je aanmelden voor het orkest of voor de slagwerkgroep. De eerste repetitie van beide projecten is op zaterdag 6 april 2024 in S.C.C. De Lèghe Polder in Beuningen.

Om mee te kunnen doen hoef je geen muzikale ervaring te hebben of noten te kunnen lezen. De repetities duren twee uur en die vliegen voorbij! Natuurlijk is er een pauze en belangrijk: het plezier staat voorop. We sluiten de repetitieperiode af met een feestelijk concert.

Er wordt gezorgd voor een instrument en lessenaar. Misschien weet je al welk instrument je wilt bespelen en anders kies je op de eerste repetitie een instrument. Verder krijg je een complete orkestmap. Meer dan 1.500 Nieuw Talent Orkest muzikanten, waaronder 25 Beuningenaren gingen je voor en ontdekten via Nieuw Talent Orkest een geweldige nieuwe hobby!

Het accent ligt op gezelligheid, ontspanning en ontmoeting. Een laagdrempelige uitdaging voor mensen die nog nooit een instrument in hun handen hebben gehad met als motto: fouten maken mag. De nadruk ligt op de ongedwongen sfeer van de repetities. Ook zij-instromers zijn welkom, dit is de kans om een nieuw instrument te leren spelen. Of om een oude hobby weer op te pakken voor mensen die jaren geleden muziek gemaakt hebben.

Wat je moet weten:

Startdatum:    zaterdag 6 april 2024
Vervolg: iedere week op de zaterdag
Tijd: slagwerkgoep om 9:00 uur, orkest om 13:00 uur
Locatie: S.C.C. De Lèghe Polder, Schoolstraat 16, 6641 DC Beuningen
Kosten:  € 125,- per persoon voor het hele project

Voor aanmelden, vragen en informatie:
Simone van Gelder-Awater, telefoon 06-44565322 of email info@kenvbeuningen.nl of Bjorn Cornelissen, telefoon 06-22678477 of email slagwerkgroep@kenvbeuningen.nl

Website: www.kenvbeuningen.nl/nieuwtalent

Locatie