Afbeelding
Foto: Reinier Jansen

Grote namen op Pleinpop.nl 2024

zaterdag 6 april 2024 19:30

Het muziekfestival vindt in 2024 plaats op 5, 6 en 7 april. De kaartverkoop is inmiddels gestart. 

Het driedaagse festival gaat van start op vrijdag 5 april. 

Vrijdag

Deze avond staan drie complete bands op het podium: Bouke & The Elvis Matters Band, André Hazes live met band en The Dirty Daddies. DJ Roy zal tussendoor zorgen voor de muzikale invulling.

Zaterdag

De zaterdagavond is een echt Hollands feestje, met dit keer een licht Duits tintje. De volgende artiesten zullen hun opwachting maken: Jeffrey Heesen, Jannes, Tino Martin, Gerard Joling, Otto Lagerfett, René Schuurmans en DJ Roy.

Zondag, familiedag

De zondag is uitgegroeid tot de familiedag van Pleinpop.nl. Een dag waarop alle generaties samenkomen om te genieten van een dag vol muziek en entertainment. Coverband PROOST! blaast deze middag een lading hits de tent in waar je steil van achterover slaat. Daarnaast zullen ook John de Bever, Marco Schuitmaker, Helemaal Hollands en DJ Roy zorgen dat de voetjes van de vloer gaan.

Speciaal voor de jongste Pleinpoppers zijn er diverse attracties. Dit jaar is het aanbod weer wat uitgebreid. De attracties zijn gratis toegankelijk. Kinderen tot en met 12 jaar betalen ook geen entree op deze dag.

Kaartverkoop

Bezoekers kunnen kiezen voor een dagkaart of hun voordeel doen met een combikaart voor vrijdag, zaterdag en zondag. Kaarten zijn te koop via www.pleinpop.nl/tickets en via de voorverkoopadressen: De Tingieterij en Dorpshuis De Hucht in Alphen en GBI Dick Smits in Dreumel.

Locatie