Afbeelding
Foto: Vocalgroup Remake

Vocalgroup Remake in concert

zondag 21 april 2024 14:30

Vocal Group Remake viert 10-jarig jubileum met concert in de Immanuëlkerk

Op 21 april wordt iedereen uitgenodigd om samen met ons het 10-jarig bestaan van het Drutense koor Vocal Group Remake te vieren in de Immanuëlkerk in Druten. 

Wat kunnen bezoekers verwachten? Een mooi concert van Vocalgroup Remake o.l.v. dirigent Bas Uijterlinde en met pianobegeleiding van Karen Martens. Daarnaast is er een gastoptreden van Doraly Vermeulen en Pim Stegeman. Vocal Group Remake zingt vier- tot vijfstemmige muziek uit allerlei genres,  van de jaren 90 tot aan nu. Van Queen tot Adele en van Sting tot de Red Hot Chili Peppers. Het repertoire is behoorlijk breed. 

We hebben ongeveer 17 leden en zingen tijdens optredens en concerten onder begeleiding van een pianist. Na een periode met de nodige uitdagingen, zoals het vertrek van enkele leden en een dirigent, kijken we nu met nieuwe energie naar de toekomst met Bas als nieuwe dirigent en enkele nieuwe leden.

Het middagconcert start om 14.30 uur, het avondconcert om 19.30 uur. Kaartjes kosten € 10,00 en zijn te bestellen door een mailtje te sturen naar koorremake@hotmail.com. Voor het middagconcert zijn nog zeer beperkt kaartjes beschikbaar, reageer daarom snel! Voor de avond zijn er nog wel voldoende kaarten.

Volg de Vocal Group via Facebook: @VocalGroupRemake

Locatie