Bewust, gezond & alternatief beurs
Bewust, gezond & alternatief beurs Foto: Bewust, gezond & alternatief beurs

Bewust, gezond & alternatief beurs

maandag 1 april 2024 11:00

Mensen met een praktijk op het gebied van complementaire gezondheidszorg, bewustwording, spiritualiteit en persoonlijke ontwikkeling uit de regio (en max 1 uur rijden) zijn hierbij aanwezig. Onder meer aanwezig op deze beurs: massage, mediums, healers, orthomoleculaire therapie, voeding, essentiële oliën, handlezen enzovoort! Samen laten we zien wat we in deze regio aan alternatieve mogelijkheden voor onze gezondheid te bieden hebben.

Al drie keer eerder heeft een dergelijke beurs plaatsgevonden, te weten in Beneden-Leeuwen. Deze was mede georganiseerd door Lenny van den Heuvel (eigenaresse van praktijk Bewust onderweg) die het ook nu weer enthousiast oppakt, dit keer met Ester Kleisterlee (eigenaresse van praktijk Jati).

In de Bogerd is een prachtige Theaterzaal en een sfeervolle foyer met lunchcafé. Met een mooi deelnemersaantal van 37 hebben we de Theaterzaal en de Boudewijn de Grootzaal van de Bogerd gevuld met een divers aanbod aan mediums, masseurs, healers, gezonde voeding, supplementen, therapieën enz. De Appelzaal gebruiken we voor lezingen/workshops.

In het lunchcafé heb je de mogelijkheid om te genieten van een heerlijke lunch!

Entree is gratis en er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Ook kunnen er 5 verschillende workshops/lezingen gratis bijgewoond worden!

Deze beurs gaat plaatsvinden op 2e Paasdag 2024 van 11.00 tot 16.00 uur

Locatie