Dag van Leeuwen
Dag van Leeuwen Foto: Herman_van_Beek

Grootse jubileumeditie Wiellawaai en Dag van Leeuwen

zondag 2 juli 2023 11:00

BENEDEN-LEEUWEN – Dit jaar vindt voor de 25ste keer Wiellawaai en de Dag van Leeuwen plaats. Een jubileumjaar dat groots gevierd gaat worden. Beneden-Leeuwen staat op 30 juni en 1 en 2 juli in het teken van muziek en vermaak. Het belooft een spectaculaire jubileumeditie te worden, met optredens van niemand minder dan Di-Rect en Snollebollekes.

Vrijdag 30 juni wordt het feestweekend afgetrapt. Op die avond treden Di-Rect en Kraantje Pappie op. In het voorprogramma staat de Lauwse Zanger Marinus. De avond wordt muzikaal omlijst door DJ Ronn Laam.
Op zaterdag 1 juli staan de Nederlandse sterren Frans Bauer en Snollebollekes op het podium. Zij worden afgewisseld met de coverband This is Beethoven. De muzikale omlijsting is deze avond van DJ Mike.

Als afsluiter begint op zondag 2 juli om 11.00 uur de Dag van Leeuwen. Voor jong en oud is er vertier. Wat dat precies is, wordt nog even geheimgehouden door de organisatie. Aan het eind van de middag wordt op het festivalterrein aan de Wiel het laatste muzikale feestje van dit weekend gehouden. De coverband SLAMM zal zeker voor een feestje zorgen. DJ Mike zorgt voor de muzikale omlijsting. De Lauwse Henk van de Ven treedt op, en het feestweekend wordt afgesloten door Het Feestteam.

Tickets
Voor meer informatie en tickets, zie: www.dagvanleeuwen.nl.