Afbeelding
Foto: eigen

Samen buiten spelen

zaterdag 3 juni 2023 9:30

Peuters en hun ouders/opvoeders zijn welkom om buiten te komen spelen bij Het Dijkmagazijn. Ze kunnen klauteren, klimmen en lekker samen te spelen in het groen. 

Het succes van de vorige keer liet zien dat de peuters rijp zijn om in een omgevallen boom te klauteren. Op het Waalstrand ligt een prachtexemplaar waar peuters hun klauter-skills kunnen oefenen. En het strand is dé max als zandbak. Voor peuters bestaat er geen groter plezier dan vrij te spelen in het groen. Zeker als er andere peuters zijn om vriendjes mee te worden. Als ouder/opvoeder is het boeiend peuters te volgen in hun spel. En ook om enthousiast mee te doen en te beleven hoe fijn dat samen is. Medewerkers van Kion en Het Dijkmagazijn zorgen voor een prettige sfeer om een ontspannen ochtend te hebben met de peuters. Trek je kind kleren aan die een beetje vies mogen worden. Kom je ook met je peuter Samen Buiten Spelen? 

Activiteit i.s.m. GGD Gelderland Zuid, Kion en Beuningen Samen in Beweging. Bij slecht weer of andere beperkingen beslissen we op de dag zelf of de activiteit door kan gaan en krijgt u voor 9.00 uur bericht. Samen buiten spelen, zaterdag 3 juni (ook op 17 juni), . Het Dijkmagazijn, Dijk 41 Beuningen. Max 30 kinderen (mét hun ouder/opvoeder) tot 4 jaar, deelname gratis. Reserveren is mogelijk (niet verplicht) 

Locatie