Lotte Reijers.
Lotte Reijers. Foto: John van Gelder

Officiële opening Huidkliniek Maas en Waal

zaterdag 3 juni 2023 10:30

BENEDEN-LEEUWEN - Voor huidverbetering en lasertherapie bent u aan het goede adres bij Huidkliniek Maas en Waal. Lotte Reijers is gecertificeerd huidtherapeute en heeft sinds 1 februari de praktijk overgenomen van Simone de Wildt. Op zaterdag 3 juni is de officiële opening, van 10.30 tot 15.30 uur aan de Van Heemstraweg 48B in Beneden Leeuwen. De eerste dertig bezoekers krijgen twintig procent korting op de eerste behandeling of producten.

‘Voor mij is het een droom die werkelijkheid is geworden om voor mezelf te beginnen’, vertelt Lotte enthousiast. ‘Het scheelt dat de vaste klanten, de huisartsen en andere paramedici mij al kennen. Ik werkte namelijk zes jaar voor Simone de Wildt en heb geholpen om deze praktijk in Beneden-Leeuwen op te zetten. Tussendoor heb ik nog anderhalf jaar in samenwerking met een dermatoloog in Utrecht gewerkt om me nog verder te ontwikkelen, vooral op het gebied van lasertechniek. Ik vind het heel mooi om beide ervaringen in mijn eigen huidkliniek te gaan toepassen. Ik zie dat bepaalde technieken echt resultaat geven, zoals medische microneedling of een goede onthaarlaser. Per 1 september ben ik in het bezit van een heel goed laserapparaat die ik bijvoorbeeld ga inzetten bij ontharen, acne, beenvaatjes en nog veel meer. Een laserapparaat wat in deze regio nog niet voor handen is.’ Huidkliniek Maas en Waal zet zich in voor verbetering van huidproblemen zoals lymfoedeem, littekens, acne (littekens), couperose, overmatige haargroei, rosacea, steelwratjes, pigmentvlekken, rimpels, enzovoort. ‘Als ik verbetering zie, word ik heel enthousiast’, vertelt Lotte. ‘Ik maak daarom veel foto’s voor en na de behandeling, waardoor de huidverbetering ook voor de klant inzichtelijk wordt. En geen dag is hetzelfde, dat maakt mijn werk zo leuk.’

Welkom
Voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek inclusief huidanalyse is iedereen welkom. Diverse behandelingen worden vergoed. Info: www.huidkliniekmaasenwaal.nl en via Facebook en Instagram.

Locatie