Afbeelding
Foto: H. Mulders

ruinetheater batenburg speelt jubileum voorstelling

vrijdag 23 juni 2023 20:00

Ruïnetheater Batenburg speelt in jubileum jaar!

We zijn voor de 25e keer begonnen met repeteren! Jan van de Bovenkamp heeft voor de 25e keer een script geschreven en Huub Sprang heeft de muzikale arrangementen hiervoor gemaakt. Ook dit jaar worden de bezoekers weer getrakteerd op een bijzondere, muzikale verhaallijn over actuele thema’s. En dit keer staat u centraal. Het gaat namelijk over mensen.

            Och, wij mensen toch

Specifieke mensen, alle mensen en mensen zoals u en ik. Nu en dan ernstig, maar zoals u dat ook in al die jaren gewend bent, gelardeerd met een lach. Uniek voor ons theater is dat de regie en het schrijven van het script al die jaren door Jan van de Bovenkamp is verzorgd. Het theaterstuk is alleen in de zomer tussen de muren van de ruïne in Batenburg te zien en wordt op geen enkele andere locatie opgevoerd. We zijn trots op ons grote aantal trouwe bezoekers, maar nodigen van harte bezoekers uit die nog onbekend zijn met ons theater. We zullen u niet teleurstellen.

Speeldata (reserveren is mogelijk vanaf begin mei via de website):

Vrijdagavond 23 juni                      vrijdagavond 30 juni

Zaterdagavond 24 juni                  zaterdagavond 1 juli

Zondagmiddag 25 juni                   zondagmiddag 2 juli