Bord s.v. Avios, Alphen
Bord s.v. Avios, Alphen Foto: Diana de Leur

Rik- en Joker Toernooi

donderdag 22 juni 2023 18:30

Op donderdag 22 juni is er in de feesttent in Alphen een rik- en jokeravond. Dit ter gelegenheid van het 90-jarig jubileum van SV Avios die om die reden van 22 juni tot en met 25 juni vier dagen feest viert op Sportpark Mariaveld.

Het belooft een gezellige ouderwetse rik- en jokeravond te worden. De aanvangstijd van het toernooi is 19.00 uur, maar men wil graag dat iedereen om 18.30 aanwezig is. De sluitingstijd van het toernooi is 22.00 uur. Tijdens de avond zal er ook een loterij gehouden worden waar leuke prijzen mee te winnen zijn.

Belangstellenden die willen deelnemen aan de rik- en jokeravond kunnen zich aanmelden via 06-12 06 54 16. Ook is het mogelijk in te schrijven via www.sv-avios.nl. De inschrijving sluit op maandag 22 mei.

Locatie