bij de nevengeul ADW
bij de nevengeul ADW Foto: IVN Maas en Waal

Zomeravond wandeling in de Deestse Waarden

zaterdag 17 juni 2023 19:00 t/m 21:00

De uiterwaarden staan nu vol met zomerbloeiers. Ga mee met de IVN natuurgidsen en zie, wat er groeit en bloeit langs de meestromende nevengeul en de hoger gelegen stroken land. 

Waarom zijn er grote grazers in dit gebied en waar leeft de bever? Welke watervogels en zangvogels kun je ontdekken? De nieuwe natuur in dit deel van de Afferdense en Deestse Waarden is zeer gevarieerd. De gidsen leggen uit waarom dit gebied zo is ingericht. Ook over het industrieel erfgoed van de oude steenfabrieken zal verteld worden. Deelname is gratis maar een vrijwillige bijdrage wordt gewaardeerd. Kijk op https://www.ivn.nl/afdeling/maas-en-waal/ voor alle informatie en het aanmeldformulier.
 

Locatie