Walking voetbal door senioren in Beuningen.
Walking voetbal door senioren in Beuningen. Foto: GER LOEFFEN

Leefstijldag Beuningen Vitaal

zaterdag 17 juni 2023 13:00

BEUNINGEN - Op zaterdag 17 juni organiseren studenten van de HAN in samenwerking met fysiotherapie de Hofstede, de Leefstijlclub Beuningen en Seniorenvereniging Beuningen een leefstijldag voor ouderen.

De leefstijldag staat in het teken van een gezonde leefstijl. Er worden deze dag leuke activiteiten en workshops aangeboden. Denk hierbij aan een workshop valpreventie, waar geleerd wordt om vallen te voorkomen. Daarnaast zijn er ook sportieve activiteiten, zoals badminton en walking football. 

Tijdens de leefstijldag zijn er ook verschillende kraampjes aanwezig met organisaties en disciplines, zoals Stichting Perspectief, Seniorenvereniging Beuningen, Ergotherapie, Kwiekroute en Voeding/Diëtetiek. 

De leefstijldag vindt plaats in de Lèghe Polder van 13.00 tot 16:00 uur.

Buurtvervoer

Er zal op deze dag de mogelijkheid zijn om gebruik te maken van Buurtvervoer om op locatie te komen. Mensen die geregistreerd zijn bij Buurtvervoer kunnen op gebruikelijke wijze een rit boeken vóór 9 juni via: www.buurtvervoerbeuningen.nl. Mensen die niet geregistreerd zijn kunnen een rit boeken via 024-7370555.

Locatie