Locatie de Arc Kattenburg 19-21 Druten
Locatie de Arc Kattenburg 19-21 Druten Foto: RIBW Nijmegen & Rivierenland

Open dag RIBW dagbestedingslocatie de Arc

dinsdag 13 juni 2023 10:00

DRUTEN - Dagbestedingslocatie de Arc houdt Open Dag.

Al vele jaren biedt de RIBW Nijmegen & Rivierenland dagbesteding aan volwassenen met een psychische kwetsbaarheid in Druten. Eerst vanuit de Klepperheide en nu al ruim 2 jaar vanuit de locatie de Arc aan de Kattenburg 19-21 in Druten. Belangstellenden die willen weten wat er zoal gebeurt op deze dagbestedingslocatie zijn welkom op dinsdag 13 juni tussen 10.00 tot 17.00 uur. 

Het is mogelijk de locatie te bekijken en informatie te krijgen over het aanbod van participatie en werk binnen de geestelijke gezondheidszorg (GGZ). Ook is er gelegenheid om spulletjes te kopen die gemaakt zijn door deelnemers. Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd.

Locatie