Afbeelding
Foto: Paulien Degen

Brocantefair bij De Knechtenkamer

zondag 11 juni 2023 10:00

Een boerenerf boordevol brocante.

Op zondag 11 juni vindt alweer de 8e editie plaats van deze prachtige fair in landelijke sferen. De Brocantefair bij De Knechtenkamer staat bekend als een zeer geliefde fair zowel bij brocanteurs als bezoekers die van heinde en verre naar het Land van Maas en Waal komen. De brocanteurs zijn met zorg geselecteerd, zij toveren hun stands om tot prachtige brocantewinkeltjes gevuld met stoer-Industrieelbrocante, serviesgoed, tuin- en landelijk brocante en meer. De 40 kraampjes staan verspreid over het mooie erf rond de oude boerderij en in het schaduwrijke weiland.

Liefhebbers kunnen hun hart ophalen aan het brede aanbod aan brocante en antiek en genieten van de sfeervolle locatie. Natuurlijk ontbreekt de koffie met verse appeltaart niet, geserveerd op het binnen-erf dat omgetoverd is tot een sfeervolle theeschenkerij.

De entree bedraagt 3,50 euro. Let op: er kan niet overal met pin betaald worden.

Kijk voor meer informatie op: https://www.instagram.com/brocantefair_de_knechtenkamer of  https://www.facebook.com/brocanteerffair/

Locatie