Entree De Tuinen van Appeltern
Entree De Tuinen van Appeltern Foto: De Tuinen van Appeltern

De Tuinen van Appeltern ontpopt met nieuwe naam

donderdag 1 juni 2023 18:00

APPELTERN - De Tuinen van Appeltern krijgt een nieuwe naam.

Begin dit jaar is het eigenaarschap overgedragen van het park. Oprichter en eigenaar Ben van Ooijen heeft na 35 jaar een stapje opzij gezet en ruimte gemaakt voor nieuwe ideeën met een nieuwe directie. Er is in een korte tijd al veel veranderd in De Tuinen van Appeltern. Nog steeds blijven tuinen het uitgangspunt en kan iedere tuinliefhebber zich laten inspireren en verrassen door een compleet aanbod van meer dan 200 voorbeeldtuinen. Door de toevoeging van de Expeditie ‘Big Bugs’ op het Ontdekkingseiland beleven ook kinderen een fantastische mooie dag vol avontuur. Bij een nieuwe formule hoort ook een nieuwe naam. Deze wordt op donderdag 1 juni gelanceerd. Iedereen is vanaf 18.00 uur welkom. 

Voor de kinderen is er de ‘Gouden Appel Speurtocht’, waarbij iedere gevonden Gouden Appel een letter is uit de nieuwe naam. Als alle letters gevonden zijn, wordt de naam onthuld. Dit wordt gevierd met een grote traktatie. Dit wordt gedaan met de recordpoging ‘Grootste Appeltaart ter Wereld’. Bakker Geert Vonk is al maanden druk bezig met de voorbereidingen voor de appeltaart waar zeker 1.600 mensen van kunnen genieten. 

De presentatie is in handen van Jochem van Gelder. De avond begint om 18.00 uur en de toegang is gratis. Meld je wel even aan voor 24 mei via: https://appeltern.nl/nl/kalender/feest_lancering_nieuwe_naam 

Locatie