Opening tentoonstelling 'de jeugd van toen'
Opening tentoonstelling 'de jeugd van toen' Foto: Reinier Jansen

Pubquiz De Jeugd van Toen

vrijdag 26 mei 2023 19:30

BENEDEN-LEEUWEN - Museum Tweestromenland organiseert op vrijdag 26 mei een pubquiz in het kader van de tentoonstelling ‘De Jeugd van Toen, Jeugdcultuur jaren 1960 – 2000’.

De pubquiz wordt gespeeld in teams van vier personen die zich een weg ‘quizzen’ door de muziekgeschiedenis van de jaren ’60 tot het heden. Het belooft een gezellige quiz te worden, waar ook mooie prijzen te winnen zijn. Om de beleving helemaal compleet te maken is DJ Ronn Laam erbij met videoclips en muziek.
De deelnamekosten per groep van vier personen bedragen 10 euro. Aanmelden kan per mail via info@museumtweestromenland.nl. Na betaling is je plek in het museumcafé verzekerd. Meld je tijdig aan, want vol=vol.

De pubquiz begint om 19.30 uur, inloop vanaf 19.00 uur.

Locatie