B-frogg 2022
B-frogg 2022 Foto: Reinier Jansen

B-Frogg

vrijdag 26 mei 2023 20:30

ALTFORST - Op vrijdag 26 mei is het weer tijd voor B-Frogg, hét feest voor de jeugd vanaf 12 jaar. Het publiek wacht een knotsgekke avondvullende show vol energie en passie.

Wegens het gigantische succes van vorig jaar zijn de podiumbeesten van Effe Serieus ook dit jaar van de partij. Bereid jezelf voor op een dijk van een avond, met verkleedpartijen, winacties, verzoekjes en sing-a-longs. Met een flink arsenaal aan confetti en goodies toveren ze ieder feest om tot een heus Party Walhalla. 

Kaarten
De voorverkoop voor zowel de vrijdag als de zaterdag is inmiddels gestart via ticketpoint.nl/evenement/pinkstervaria. Kaarten voor de vrijdag kosten 14 euro (inclusief servicekosten) in de voorverkoop en 16,25 euro (inclusief servicekosten) aan de kassa.

Meer informatie over de feestavonden is te vinden via Instagram en Facebook.

Locatie