Lentepret
Lentepret Foto: Bibliotheek Rivierenland

Voorleesfeestje ; Lentepret

woensdag 5 april 2023 10:00 tot 10:30

Het is lente. Wat een pret. Het is weer tijd voor BoekStartfeestjes! Deze keer wordt er voorgelezen uit het boek Nijntje in de tuin van Dick Bruna.

Nijntje krijgt van vader pluis haar eigen tuintje in de grote tuin. Zij trekt haar tuinbroek aan en gaat aan de slag: de grond omspitten, harken, zaaien en water geven.’de kleine plantjes werden grootwat was het vlug gegaanvoorzichtig trok zij er een uiter zat een peentje aan’.Nijn plukt de peentjes en brengt ze naar moeder. Die maakt ze schoon en met z’n drieën smullen ze er heerlijk van!

Met dit prentenboek onder de arm trekken onze Leescoaches erop uit om zo veel mogelijk BoekStart-voorleesfeestjes aan peuters in onze regio te verzorgen. Op geanimeerde en interactieve wijze lezen zij voor. Ze maken daarbij gebruik van spelelementen, muziek en een mooi decor. Alles in de hoop dat de kinderen later grote lezers worden.

Als ouder/verzorgers, ben je van harte uitgenodigd om met je (klein)kind dit gratis voorleesfeest mee te vieren. Het is geschikt voor peuters van 2 tot 4 jaar.

Locatie