Afbeelding
Foto: Het Dijkmagazijn

Tai chi aan de waal

zondag 2 april 2023 10:30

Voor een rustgevende én stimulerende Body-Mind-Fit workshop kan iedereen op 2 april bij Het Dijkmagazijn terecht. De workshop brengt lichaam en geest in balans. Het zorgt voor een gezonde start van de zondag en een goed begin van de nieuwe week.

Irma Soetekouw begeleidt als Rijks-erkend docent Martial Arts en Leefstijlcoach de stimulerende Body-Mind-Fit met ont-stressende Tai Chi/Qi Gung op het Waalstrand tussen de wilgen. De langzame maar zeker voelbare bewegingsoefeningen zijn geschikt voor mensen van alle leeftijden, en hebben een positief effect op zowel lichaam als geest. Met onder meer evenwichtsoefeningen, bewuste ademhaling en veel plezier. Na afloop van beide activiteiten keert u fit en ontspannen terug naar Het Dijkmagazijn, waar koffie en thee klaar staat. 

Gezond en vitaal aan de Waal, zondag 2 april, 10.30-12.00 uur + nazit. Deelname: € 10,00 (excl. consumpties). Startplaats Het Dijkmagazijn, Dijk 41 (hoek Waardhuizenstraat) Beuningen. Voor informatie en reserveringen: www.info@irmasoetekouw.nl. Bij slecht weer evt. contact opnemen met Irma Soetekouw: bmfcentre@gmail.com.

Locatie