Afbeelding
Foto: Jeroen de Heuvel

Extra voorstelling streekmusical ‘Bij Daatjes’

zondag 2 april 2023 14:00

BOVEN-LEEUWEN - Op veler verzoek heeft de werkgroep Plaet Gespeuld besloten om een extra voorstelling van de streekmusical ‘Bij Daatjes’ aan het programma toe te voegen. Deze extra voorstelling vindt plaats op zondagmiddag 2 april in D’n Dulper in Boven-Leeuwen.

De voorstelling speelt zich af in 1978. In café-zaal Bij Daatjes proberen Fransien en Arie het hoofd boven water te houden. Wat volgt zijn vele doldwaze taferelen die doorspekt zijn met zang en dans. De muzikale ondersteuning is in handen van huisband De Komkommers. Bekende melodieën uit de zeventiger jaren zijn voorzien van een toepasselijke tekst. Van jazz via gospel naar country en van CCR tot Bruce, het komt allemaal voorbij. Uiteraard zal er veel dialect worden gesproken, want dat werd in 1978 nog volop gesproken.
Zin in een middag lachen en genieten van fantastische muziek? Kaartjes voor de extra voorstelling kosten 18 euro per stuk en zijn telefonisch te bestellen via: 06-11 51 18 97.