Afbeelding
Foto: onbekend

DJ Andre - Het dak eraf!

zaterdag 15 april 2023 20:15 tot 23:15

De Wijchense DJ André weet op elk feestje de voetjes van de vloer te krijgen. Zeker dit theaterseizoen heeft hij bij ABBA en We go back to the 60’s & 70’s zijn verlichte LED-dansvloer vol gekregen. DJ André draait al heel wat jaren mee en weet precies hoe hij zijn publiek moet bespelen. Hoewel we graag ons dak erop houden, vrezen we dat het deze avond toch eraf gaat…

We go back to the 80’s: een concept met DJ en live-acts: George Michael/WHAM! en Queen (solo)

Ger Savelkoul is een multi talent; een zanger, musicalster, pianist, dj en vooral een top-entertainer! Daarom brengt Ger deze avond twee tributes! Een combinatie van live zang, tape en live toetsen voor de beste mix en resultaat. Zijn Queen act is indrukwekkend en bevat uiteraard de grootste hits. Ger was te zien en te horen in de Queenhitmusical ‘We Will Rock You’. In de George Michael-act gaat hij van ballad tot dansplaat en ook de Wham!-klassiekers komen voorbij.

Ger speelde eerder ensemble- en hoofdrollen in de Stage Entertainment-musicals ‘Jesus Christ Superstar’, ‘The Wiz’, ‘Ciske de Rat’ en de NJMT-productie ‘Kruistocht in Spijkerbroek’.

Kaarten kosten €15,00
Reserveren via www.mozaiekwijchen.nl

Locatie