cast Plankenkoorts
cast Plankenkoorts Foto: Brigit Megens

Toneelvereniging Plankenkoorts speelt Martha en Mathilda

vrijdag 14 april 2023 20:00

Persbericht Martha en Mathilda

Toneelvereniging Plankenkoorts speelt voor u de klucht “Martha en Mathilda”; een heerlijk avondje toneel waar hilarische situaties en bijzondere plotwendingen u zullen verrassen.

De bejaarde dames Martha en Mathilda runnen vanuit hun oude boerderij een klein hotelletje in het dorpje Winssen. In augustus worden er een paar kamers verhuurd aan twee verschillende teams die mee doen aan een wielerkoers, namelijk de Winssense kermiskoers. Een van de wielrenners is hun nicht Margot. Deze twee teams zijn elkaars grote concurrenten, omdat het team met de beste gemiddeldes een sponsorcontract in de wacht sleept. Ook verblijft er in het hotel een duister stelletje uit Amsterdam en een privé detective met een bijzondere opdracht. Daarbij komt de plaatselijke notaris met een bijzondere interesse in het pand regelmatig een kijkje nemen. Voor de buitenwereld lijkt het leven van de bejaarde dames Martha en Mathilda op rolletjes te lopen, maar wanneer de stroom in het hotel uitvalt ontstaan er twijfels. Zijn de dames wel wie ze lijken? Of gebeuren er vreemde dingen in het hotel?

In deze klucht wordt u verrast door bijzondere wendingen en hilarische, soms ongemakkelijke situaties. Wij garanderen u een ouderwets gezellige avond of middag in de Paulus. We hopen u te mogen ontmoeten.

Voorstellingen zijn in De Paulus te Winssen op:
14 april 20.00 uur
15 april 20.00 uur
16 april 14.00 uur

Entree 12 euro inclusief kopje koffie/thee. Reserveren via: www.toneelverenigingplankenkoorts.nl of via 0487-525204