Afbeelding
Foto: Orkest Koninklijke Luchtmacht

Pleinpop.nl

donderdag 13 april 2023 19:30

ALPHEN GLD – Pleinpop.nl telt dit jaar maar liefst vier dagen. Het muziekfestival start dit jaar al op donderdag 13 april en de online kaartverkoop is reeds gestart. Inmiddels is ook de line-up bekend. Onder meer Rowwen Hèze, Snelle, Og3ne en Jan Smit staan dit jaar op het Alphense podium.

Donderdag
Het programma van Pleinpop.nl start op donderdag 13 april met een speciaal concert van het Orkest Koninklijke Luchtmacht: ‘The Jukebox’. Kies een tophit uit je jeugd, laat de mooiste filmtrack spelen, beleef jouw favoriete meezinger of romantische lovesong en bepaal samen met het orkest de speellijst van het concert.

Vrijdag
Vrijdag is dé avond waarop het podium elke keer gevuld wordt door een complete band. Een lust voor het oog én het oor. De line-up wordt gevormd door Snelle & De Lieve Jongensband, Rowwen Hèze, The Dirty Daddies en DJ Roy.

Zaterdag
De zaterdagavond is een echt Hollands feestje, met de beste en leukste artiesten van eigen bodem, die de tent binnen no time op z’n kop krijgen. Denk aan Og3ne, Jan Smit, Jannes, René Karst, Marco Kraats, Frans Duijts en DJ Roy.

Zondag
De zondag is uitgegroeid tot de familiedag van Pleinpop.nl. Alle generaties komen voorbij om samen te genieten van een gezellige dag vol muziek en entertainment. Voor wie Boomerang nog niet kent, bereid je voor op een spektakelband van formaat. Blazers, dansers, stageflames, alles gaat mee. Met Rutger van Barneveld en Jan Biggel erbij is het feestje helemaal af.

Kaartverkoop
Bezoekers kunnen kiezen voor een dagkaart of een combikaart voor vrijdag, zaterdag en zondag. De kaarten voor de donderdagavond vallen buiten de combikaart. De kaartverkoop is inmiddels gestart via: www.pleinpop.nl. Hier is tevens het volledige programma te vinden.

Locatie