Afbeelding
Foto: De Tuinen van Appeltern

Paashazen show in De Tuinen van Appeltern

maandag 10 april 2023 10:00 tot 18:00

In de Tuinen van Appeltern kun je Pasen dit jaar uitgebreid vieren met de héle familie. Want er zijn beide dagen paasbrunches en een ‘paashazen show’. Kinderen kunnen samen met twee vrolijke paashazen een paasspeurtocht kunnen doen en paaseieren zoeken. Ook zijn er volop activiteiten voor kinderen, zoals eieren schilderen, paasdecoraties maken, schminken en kunnen ze glittertattoos laten zetten.

Er bloeit al van alles en het groen is lentefris. De ontwakende borders, de vijvers waar het riet opschiet, bomen en struiken die uitlopen en de bloeiende bloembollen op tal van plekken. Wil je de natuur op haar prilst zien, dan is dit de mooiste tijd om De Tuinen van Appeltern te bezoeken. Het park wordt niet voor niks het grootste tuininspiratiepark van Nederland genoemd. Laat je verwonderen door de 200 thematuinen, heel veel nieuwe borders, de laatste trends in tuinmeubilair en het brede scala aan buitenverblijven en tuinhuizen. 

Je kunt de (klein)kinderen gerust meenemen, want op ‘Het Ontdekkingseiland’ kunnen de kinderen op avontuur in de vele natuurlijke speelmaterialen, het bamboe-doolhof, de boomhutten en op het reuzeluchtkussen.

Kijk voor meer info op www.appeltern.nl

Locatie