Afbeelding
Foto: onbekend

Harry Hendriks - Zondagskind

vrijdag 31 maart 2023 20:15

Theatercafé! Bij deze voorstelling zit je gezellig aan tafeltjes. Kaarsjes aan, drankje erbij en relaxt genieten.

Harry Hendriks speelt al sinds jaar en dag op de Nederlandse podia, 16 jaar als vaste begeleider van Gerard van Maasakkers en verder in tal van bands waaronder Tip Jar.  Hij presenteerde in 2019 zijn Engelstalig debuut-album “About Time”  en schreef tegelijkertijd ook een reeks Nederlandstalige songs onder de EP “Alle Tijd”.

Dit Nederlandstalig schrijven en zingen bevalt zo goed dat er nu wordt gewerkt aan een nieuw album “Zondagskind”. 

Met vaste side-kick (bassist) Eric Coenen komen de liedjes intiem voor het voetlicht, persoonlijke verhalen en een eigen kijk op de maatschappij zorgen voor voldoende ‘ gespreksstof’. Hendriks weet zich omringd door tal van talentvolle medespelers die graag aanhaken zoals: Arthur Lijten, Bart de Win, Mike Roelofs, Guus Bakker, Lotte Slangen, Daniel Daemen, Yvonne van de Pol e.v.a.

Locatie