Flyer YourON
Flyer YourON Foto: Mark Beerens

Event YourON - kosmische reis door geluid en beeld

vrijdag 31 maart 2023 19:30

YourOn is een event waarin we een kosmische reis gaan beleven door geluid en beeld. Dit unieke event is een samenwerkingsproductie van kunstenaar Mark Beerens uit Beneden-Leeuwen, fluitiste / klankpedagoge Nicole Schmaloer uit Deventer en musicus & muziektherapeute Jacqueline van Koolwijk uit Deest

D.m.v. geluid, beeld, visuele effecten, installaties en klankvelden die we samen gaan vormen met onze stem  reizen we door een aantal werelden:  1) Ervaar de stoffelijke wereld, 2) Astrale sferen, 3) Thuis Komen.

Het event wordt 3 maal aangeboden. Op vrijdagavond 31 maart 2023 19.30-21u, zaterdagavond 1 april 19.30-21u en op zondagmiddag 2 april 14.30-16u.  Locatie: Brouwersstraat 24, 6658 AE Beneden-Leeuwen. 

Het maximum aantal deelnemers/reizigers per event is 20. Vooraf opgeven is dan ook nodig. Dat kan via info@vrijeklanken.nl. 

Entree geschiedt op basis van een vrije gift, zodat iedereen in staat wordt gesteld mee te reizen.

Alle informatie is te vinden  op de website http://www.youron.nu

Locatie