Afbeelding
Foto: www.weekvanhetgeld.nl

Bedwing je Bling! middag

woensdag 29 maart 2023 15:00 t/m 16:00

Van maandag 27 t/m vrijdag 31 maart 2023 is het de Week van het geld met dit jaar als thema: Bedwing de bling! Kom woensdag 29 maart van 15-16 uur naar bibliotheek Druten en doe mee met Bedwing je Bling! middag. Hoe leer je verstandig om te gaan met geld? Hoe herken je verleidingen? En hoe kun je je dromen realiseren zonder in de problemen te komen? Doe mee aan de Week van het geld! Verstandig omgaan met geld is leuk en makkelijk.

Bedwing je Bling! middag

Tijdens de Bedwing je Bling! Middag is er van alles te doen. Er is een speurtocht Kraak de kluis, wordt er voorgelezen en geven we (zolang de voorraad strekt) een leuk maar vooral leerzaam tijdschrift over geld weg. Slim omgaat met geld kan veel opleveren.


Zakgeldproject

Ook is er informatie over het zakgeldproject van gemeente Druten. Wil je daar meer over weten, neem dan contact op met Evy van Hemmen (e.van.hemmen@drutenwijchen.nl)

.

Prijsvraag

In de week van het Geld delen we een woordzoeker uit. Los de woordzoeker op en lever hem in. Uit alle goede inzendingen wordt er één geloot en misschien ben jij wel de gelukkige winnaar. Doe jij ook mee aan de prijsvraag? Kom dat naar de Bedwing je Bling! middag en los de puzzel op. Lever de oplossing uiterlijk zaterdag 1 april in bij bibliotheek Druten, of via angelique.keuning@bibliotheekrivierenland.nl Eén inzending per kind!

Voor Wie?

Deze middag is voor alle nieuwsgierige kinderen (6-12) die meer willen weten over geld. Slim omgaan met geld kan veel opleveren.

Locatie