De Corneliuskerk in Beuningen met zonsondergang.
De Corneliuskerk in Beuningen met zonsondergang. Foto: Gonnie Smedes

Benefietconcert voor Turkije en Syrië

zondag 26 maart 2023 15:00

BEUNINGEN - Het Liturgisch Gemengd Koor en de Schola uit Beuningen verzorgen op zondag 26 maart een benefietconcert voor de slachtoffers van de aardbeving in Turkije en Syrië. 

Eerder deden zij dat al voor de Oekraïense vluchtelingen. De koren zijn voor deze gelegenheid samengevoegd tot één groot koor en worden begeleid door Anjo Hoogendoorn op piano en orgel. Het geheel staat onder leiding van Nico Adriaens. Carla Cobussen is te horen als soliste. Henk Bouman verzorgt een optreden met harp, gitaar en zang. Het concert vindt plaats in de Corneliuskerk te Beuningen. Aanvang 15.00 uur. De toegang is gratis. Na afloop kunt u een vrijwillige bijdrage geven die ten goede komt aan de slachtoffers van de aardbeving.

Locatie