Created with GIMP by phpR@y
Created with GIMP by phpR@y Foto: heerewaardeninconcert

Concert Duketown Barbershop Singers in Heerewaarden

zaterdag 25 maart 2023 20:00

Stichting Heerewaarden in Concert presenteert op zaterdag 25 maart een concert door de Duketown Babershop Singers uit ’s-Hertogenbosch. Het concert vindt plaats in de kerk van Heerewaarden en bestaat lichtvoetige “close harmony”-muziek in barbershopstijl. Barbershop is een van oorsprong Amerikaans muziekgenre, waarbij het repertoire vooral bestaat uit jazz, musical en ballads. De muziek wordt a capella ten gehore gebracht. Het koor heeft een gevarieerd programma voorbereid, waarbij gevoelige ballads afgewisseld worden door stevige up-tempo nummers. Op het programma staan onder andere nummers van John Denver, The Beatles en Ava Max. 

De Duketown Barbershop Singers is een mannenkoor uit ’s-Hertogenbosch dat in 1990 is opgericht. Het koor bestaat uit circa 25 leden. Het koor staat onder leiding van dirigent Stef Fennis en verzorgt regelmatig optredens op diverse locaties in de regio. 

Het concert begint om 20.00 uur, de kerk aan de Hogestraat 20 is open vanaf 19.30 uur. Het programma bestaat uit twee delen met een pauze. Tijdens de pauze is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten onder het genot van een drankje. De entree bedraagt € 10 euro, inclusief consumptie. Voor meer informatie kunt u onze website bezoeken via www.heerewaardeninconcert.nl. 

Locatie