Hulphond
Hulphond Foto: Bibliotheek Gelderland Zuid

Lezing Stichting Hulphond bij vrouwenvereniging

maandag 20 maart 2023 19:30

BENEDEN-LEEUWEN - De Leeuwense Vrouwenvereniging organiseert op maandag 20 maart een lezing met een gastspreker van Hulphond Nederland. 

Hulphonden helpen jaarlijks honderden volwassen en kinderen én hun omgeving aan een betere kwaliteit van leven. Mw. Miriam Eisink is als cliënt verbonden aan Hulphond Nederland en zal haar ADL-hulphond Beau meenemen. Een ADL-hulphond helpt iemand bij activiteiten in het dagelijk leven. Naast het verstrekken van informatie over het werk van Hulphond Nederland, kan Miriam uit eigen ervaring vertellen welke rol de ADL-hulphond in haar leven speelt. Behalve de leden van de vereniging, kunnen ook niet leden, dames van alle leeftijden uit de Gemeente West Maas en Waal, deze avond bijwonen. Kosten voor niet leden bedragen 2,50 euro. De avond vindt plaats in De Rosmolen en begint om 19.30 uur. 

Aanmelden vóór 17 maart bij Thea van Gelder, via: 06-39688582 of: theavangelder1@gmail.com. 

Locatie