Die Reifholzkapelle
Die Reifholzkapelle Foto: Dave Tromp

Voorjaarsconcert Wir Musikanten

zondag 19 maart 2023 11:00

BOVEN-LEEUWEN - Die Reifholzkapelle organiseert op zondag 19 maart het jaarlijks terugkerend voorjaarsconcert. Dit jaar met als thema ‘Wir Musikanten’.

Er is ook een gastvereniging aanwezig. Deze keer zijn het ‘die Musikanten’ van Muziekvereniging Eendracht uit Afferden. Deze vereniging is opgericht in 1908. Naast het fanfareorkest bestaat de vereniging uit een slagwerkgroep en een jeugdopleiding. De vereniging telt in totaal zo’n 60 leden, variërend van 6 tot 91 jaar. Het fanfareorkest is zeer actief en de muzikale activiteiten zijn zeer divers; van een dinershow tot deelname aan een concours en van een promsconcert tot een marcherend optreden tijdens de sinterklaasintocht of koningsdag. En niet te vergeten; op 1 april een heus Maestro concert. Sinds mei 2019 staat het orkest onder leiding van Rens van Leeuwen.

Het voorjaarsconcert wordt gehouden in D’n Dulper en begint om 11.00 uur. De entree is gratis.

Locatie