Afbeelding
Foto: Toneelvereniging Deest

Toneelvereniging Deest speelt CHARLIE’S ANGELS

zondag 19 maart 2023 14:00

Toneelvereniging Deest speelt de doldwaze komedie Charlie’s Angels. Het stuk speelt zich af in Hotel ‘de Heregracht’ in Amsterdam. 

Na de tragische dood van hun ouders zetten de vrijgezelle zussen Sarah en Karin dit familiebedrijf voort. In het hotel komen wel zeer uiteenlopende gasten. Zo verblijven er de drie zussen Anna, Bertha en Coba, drie pittige dames van het platte land, die een weekend Amsterdam doen. En dan is er Adele van de Lisdonk, een dame die het wel heel hoog in haar bol heeft, samen met haar man Albert. Het hotel zit nagenoeg volgeboekt. Als dan uitgerekend dit drukke weekend de piccolo zich ook nog ziek meldt, zitten Sarah en Karin met een groot probleem. Gelukkig komt Sarah met de oplossing. Haar vriend Erik kan wel de baan van piccolo op zich nemen. 

En.. alles lijkt goed te gaan, totdat de politie in het hotel verschijnt en vertelt dat er een gewapende overval is gepleegd bij de Jumbo. Even later neemt een vreemd stel, de heer en mevrouw Van Buren, intrek in het hotel. Hebben zij wellicht met de overval te maken? 

En … wie zijn nu de Charlie’s Angels en zijn dat echt wel zulke engeltjes? Dat zal voor de toeschouwer lang de vraag blijven. Kortom genoeg stof, waarbij het publiek kan genieten van een leuke, aantrekkelijke en doldwaze komedie. Deze voorstelling wil je niet missen.

Wanneer zijn de voorstellingen?

De voorstellingen zijn op vrijdag 17 en zaterdag 18 maart 2023 om 20.00 uur en op zondag 19 maart 2023 om 14.00 uur in het Dorpshuis ‘Het Trefpunt’ te Deest.

Kaartjes kosten € 10

Voor reservering kaarten, bel met Leny Peters: 0616325520 of via de mail: jospeters50@gmail.com

Reserveer uw kaarten op tijd.

Locatie