Afbeelding
Foto: Anneloes van den Adel

Remy Evers & Thjum Arts

woensdag 8 februari 2023 20:15

Remy Evers & Thjum Arts

Comedy Pact

Remy Evers

Remy Evers (winnaar juryprijs Cameretten 2019) doet in zijn voorstelling ‘Gewoon Remy’ de ultieme poging om iets van het leven te maken. Zijn ouders zeiden altijd dat hij een bijzonder kind was: “Remy jij bent een bijzonder kind, jij bent anders dan alle andere kinderen.” En niet alleen zij zeiden dat, maar ook andere ouders, andere kinderen, leerkrachten en zorginstellingen. Remy barst van de energie en staat te popelen om de wereld te ontdekken, maar eerst moet hij nog even Prins Carnaval worden om zijn overleden vader te eren. Absurdistisch, beeldend en een vleugje engagement. Een reis door het brein van een jongen die twijfelt of hij volwassen wil worden.

Thjum Arts

Als Thjum het podium opkomt gebeurt er iets. Dat zal niet anders zijn bij zijn eerste avondvullende voorstelling. Hierin verweeft hij de tijdsgeest met persoonlijke verhalen en actuele gebeurtenissen. Thjum staat stil waar de wereld verder raast. Hij ziet de mens als een wezen dat tijdloos genot als het hoogst haalbare ziet. Soms zelfs als de standaard, als iets waar ieder mens recht op heeft. Wat heeft dit voor consequenties? En kunnen we daar nog naar kijken?

In 2020 stond hij in de finale van het BNNVARA Leids Cabaret Festival. De jury zei over zijn show: “Filosofie, sociologie en spiritualiteit in één, zonder dat de humor

Er zijn nog kaarten te boeken via www.mozaiekwijchen.nl  

Alle gegevens van deze voorstelling op een rijtje:

Datum: woensdag 08 februari 2023                                                  

Tijd: 20.15 uur 

Locatie: Theaterzaal

Artiesten: Remy Evers & Thjum Arts
Voorstelling: Comedy Pact

Genre: Cabaret

Prijs: € 19,00

Locatie