Khun Yai, een Thaise meditatiemeester (1909-2000)
Khun Yai, een Thaise meditatiemeester (1909-2000) Foto: Wat Phra Dhammakaya, Thailand

Meditatiedag “Khun Yai’s boodschap voor de moderne wereld”

zondag 26 februari 2023 9:00

Op 26 februari houdt Phra Dhammakaya een meditatiedag met Khun Yai’s lessen. 

Khun Yai was de meditatiemeester die de Thaise Dhammakaya-meditatiemethode leerde van Luang Pu Sodh, de meester die de methode ontwikkelde.

Khun Yai was een zeer sterke vrouw met weinig woorden maar veel moed en daadkracht. Ze was degene die onze abt en zijn assistent-abt in Thailand opleidde, en samen met hen stichtte ze onze tempel in Thailand, Wat Phra Dhammakaya, momenteel één van de meest omvangrijke spirituele gemeenschappen van Thailand.

Deelnemers zullen tijdens deze meditatiedag de eenvoudige, maar diepgaande woorden van Khun Yai onder de loep nemen en laten bezinken. Voor meer info en inschrijven, zie hier: www.dhammakaya.nl/nl/retraites 

Locatie