Afbeelding
Foto: ontwerp Matthias Tuns

Cabaretpoel

zaterdag 25 februari 2023 20:15

Cabaretpoel

Vier keer leuk!

Cabaretliefhebbers opgelet! Deze voorstelling mag u niet missen. In de Cabaretpoel spelen vier nieuwe aanstormende cabarettalenten elk een voorstelling van ongeveer 25 minuten. U ziet finalisten en prijswinnaars van diverse cabaretfestivals. De Cabaretpoel, een nieuw initiatief voor aanstormend cabarettalent om zich aan het publiek te presenteren. Het is een soort reizend cabaretfestival, maar dan zonder competitie element.

Een avondje Cabaretpoel is een echte belevenis. Het is een zeer afwisselende avond met vier uiteenlopende cabaretgenres. Vier cabaretvoorstellingen voor de prijs van één, met voor elk wat wils. Wie er spelen blijft meestal tot de avond zelf een verrassing. Dus laat uzelf verrassen door het talent van de toekomst. Wie weet ziet u wel de toekomstige Theo Maassen of de nieuwe Youp van ‘t Hek. In ieder geval ziet u vier keer iets nieuws!

Er zijn nog kaarten te boeken via www.mozaiekwijchen.nl  

Alle gegevens van deze voorstelling op een rijtje:

Datum: zaterdag 25 februari 2023                                                          

Tijd: 20.15 uur 

Locatie: Theaterzaal

Artiesten: Cabaretpoel
Voorstelling: Vier keer leuk!

Genre: Cabaret

Prijs: € 18,00

Locatie