Voorstelling Eendje heeft het koud
Voorstelling Eendje heeft het koud Foto: Poppentheater Tingeling

Wintervoorstelling Tingeling

woensdag 22 februari 2023 11:00

BEUNINGEN - Woensdag 22 februari speelt poppentheater Tingeling de voorstelling ‘Eendje heeft het koud’ voor kindjes van 2 tot 4 jaar. 

De voorstelling gaat over de sneeuw.  Kabouter Tingeling rent naar buiten om samen met Ploem de eekhoorn een sneeuwpop te maken. Hij merkt niet eens dat hij zijn muts verliest. Pas later, als zijn oren koud worden. Een klein eendje loopt door het bos, moe, koud en hongerig. Wat ligt daar? Het is rood, het heeft een belletje en het past op zijn kopje. Ondertussen gaan Ploem en Tingeling op zoek naar de muts. Maar wat als zij het eendje vinden? Tingeling wil zijn muts graag terug, maar hoe moet het dan met het eendje?

De voorstelling is om 11.00 uur en kost 5 euro per persoon. Graag reserveren via: www.poppentheatertingeling.nl of 024 6777034. 

Adres: Tempelstraat 6 in Beuningen.

Locatie