Afbeelding
Foto:

Fresco carnavalseditie

maandag 20 februari 2023 20:00

HORSSEN - Op 20 januari vond de eerste editie van Fresco plaats. Het was een gezellige avond. Reden voor carnavalsvereniging De Streupers en het bestuur van dorpshuis De Horst om met de carnaval weer een Fresco te organiseren.

De carnavalseditie is op maandag 20 februari van 20.00 tot 0.00 uur en vindt plaats in dorpshuis De Horst met optredens van DJ The Partylover en DJ JUR. Dit keer is er ook een Photobooth aanwezig. Hier kunnen de jongeren leuke en grappige foto’s van zichzelf maken. De kaartjes kosten 7,50 euro, inclusief twee muntjes. Kaartjes zijn te koop aan de deur. Garderobe en wifi gratis.

Fresco is een feest voor de jeugd onder de 18 jaar waarbij geen alcohol wordt geschonken. Veel feesten zijn vanaf 16 of 18 jaar. Fresco is speciaal voor de jeugd vanaf 11 jaar.

Locatie