koor 'Trug in de tèd'
koor 'Trug in de tèd' Foto: M.J. Gremmen

‘Trug in de tèd zingt in de Carnavalsmis

donderdag 16 februari 2023 19:00

BENEDEN-LEEUWEN - Het koor ‘Trug in de tèd’ verleent haar medewerking aan de Carnavalsmis van De Braoiers op donderdag 16 februari in de H. Alphonsus de Liguorikerk in Beneden-Leeuwen. Aanvang 19.00 uur.  Iedereen is welkom om deze mis bij te wonen. Peter Hol, accordeonist van het koor, heeft een carnavalslied geschreven dat tijdens deze viering wordt gepresenteerd.

Het koor is momenteel volop aan het repeteren en gaat in de komende maanden ook weer naar enkele festivals. Het is de bedoeling dat ‘Trug in de tèd’ in oktober weer een festival organiseert zoals in de voorgaande jaren. 

‘Trug in de tèd’ zoekt nog nieuwe leden die graag mee willen zingen. Het repertoire van het koor bestaat allang niet meer alleen uit Nederlandstalige nummers. Er wordt ook gezongen in andere talen. Dus schroom niet om een keer een repetitie te bezoeken. De repetities vinden plaats in de even weken, dus donderdag 26 januari en daarna om de veertien dagen. Neem voor meer informatie contact op met René Theunissen via tel. 06-10 31 06 20.

Locatie