De Hey-Acker
De Hey-Acker Foto: Seniorenvereniging 50+ Benden-Leeuwen

Themamiddag over Levenstestament bij seniorenvereniging Beneden-Leeuwen

zaterdag 11 februari 2023 15:00

BENEDEN-LEEUWEN - Seniorenvereniging 50+ organiseert op zaterdag 11 februari een themamiddag over het Levenstestament. De middag zal worden gepresenteerd door mr. C. van Ark, notaris in de gemeente West Maas en Waal.

Een Levenstestament is het niet hetzelfde als een gewoon testament. Een Levenstestament geldt namelijk alleen tijdens uw leven. U regelt in een Levenstestament wie er bevoegd is om namens u te handelen als u daar zelf niet meer toe in staat bent. Bijvoorbeeld met betrekking tot medische en persoonlijke zaken en met betrekking tot uw geld en uw bezittingen. Zo houdt u zelf de regie nu u daarover nog zelf kunt beslissen. Bovendien is het voor degenen waarvan u wilt dat ze de zaken gaan regelen als u het zelf niet meer kunt ook veel eenvoudiger. De notaris is bij uitstek de deskundige die u kan adviseren en helpen met een Levenstestament.

De themamiddag is bedoeld voor 50-plussers, leden van de seniorenvereniging in het bijzonder, en vindt plaats in het verenigingsgebouw Ons Huukske, Zonnebloemstraat 3 in Beneden-Leeuwen (ingang via de grote poort aan de Seringenstraat tegenover de parkeerplaats bij de Rosmolen). De bijeenkomst begint om 15.00 uur, de zaal is open om 14.30 uur. De toegang is gratis.

Er worden veel deelnemers verwacht. Wilt u zeker zijn van een plaats dan is vooraf reserveren gewenst. Dit kan tot 6 februari per mail of telefonisch bij Heleen Somford (petronella.somford@gmail.com, tel. 06-10 60 06 01) of Peter Verver (p.verver@hotmail.com, tel. 06-13 70 09 45).